סדנת עישון בשרים היא ללא ספק אחת מהאפשרויות הטובות ביותר לחובבי הבשר, בשר מעושן הוא בשר שנשאר במקום סגור שבו מצטבר עשן וחום שמביא בעצם לבישול בדרך מיוחדת שבה הנתח הופך לרך במיוחד וסופג טעמים מיוחדים, בסדנת עישון של המעשנה נלמד איך לטפל בכל נתח ונתח, נדבר על תיבול מיוחד וכמובן נחגוג עם התוצאה הסופית עם בשר עסיסי וכמובן לא נשלח את התוספות הטעימות לצד המנות.
הסדנא שלנו נפתחת עם קבלת פנים ומטעמים "לפתיחת התאבון" וממשיכה עד למנות המשובחות ביותר.
נדאג שתבשלו יחד עם השף שלנו, השף יסביר וידגים מספר מתכונים שתוכלו להכין בעצמכם.