תכני הסדנה יכולים להשתנות בין סדנת סושי אחת לאחרת. יחד עם זאת, באופן כללי, בסדנאות מהסוג הזה לומדים קודם כל את הפעולות הבסיסיות הנדרשות להכנת סושי כמו: הכנת האורז, צורת החיתוך של הירקות, הכנת הרטבים וכמובן, אמנות גלגול הסושי – כאשר, בלי ללמוד אותה, אי אפשר בכלל לגשת למלאכת ההכנה. כל מי שמכיר קצת את עולם הסושי, יודע שיש סוגים שונים של רולים כמו: רול אינסייד אאוט, רול פוטומאקי, מאקי, קונוס ועוד.. בסדנאות להכנת סושי המקיפות יותר, מלמדים ברוב המקרים, את ההבדלים בין סוגי הרולים השונים ואיך להכין כל אחד מהם – יש גם סדנאות אשר מתמקדות גם בקינוחים ובמקרה הזה, מדובר כמובן, בסושי פירות. אנחנו מבטיחים לכם סדנה מהנה בעולם הטעים של סושי. חשוב לציין שהפרמטרים של: המנחה, משך הסדנה, מהלך הסדנה והמחיר – משתנים מסדנה לסדנה ואנו ממליצים בחום לבדוק מראש לגבי פרטי הסדנה בה תרצו להשתתף.