אזור אישי

סדנה לאפיית לחמי מחמצת (מתחילים)

דירוג לפי 0 ביקורות:
0.0/5
9

+ התעניינו לאחרונה

על הסדנה

נלמד ונבין מה היא מחמצת (שאור).​ נלמד את כל התהליך של הכנת לחם מחמצת (שאור) – משלב האכלת המחמצת ועד שלב האפיה של הלחם.​ סדנה מעשית, כי חייבים להרגיש את הבצק בידיים, אין צורך במיקסר.​

​​נלמד איך לשלב את האפייה בלוח זמנים האישי של כל אחד ואחת מכם. חומרי הגלם בסדנה הם : קמח מים ומלח בלבד. עבודה עם קמח לבן / קמח כוסמין מלא / קמח כוסמין לבן – בחירה אישית.

​​נלמד ונבין מהי הידרציה גם במחמצת וגם בבצקים. נלמד לעצב כיכרות אובליים ועגולים.​ נלמד לצפות וגם לחרוץ את הבצקים כמו מקצוענים. נלמד לאפות אפיה חופשית על משטח אפיה (אבן שמוט או משטח נירוסטה. נלמד איך בעזרת מתכון אחד אפשר לאפות שפע של לחמים לפי טעמכם האישי.

מיקום בארץ: מרכז
למי מתאים? זוגיותלמבוגרים
סוגי סדנה: סדנאות אפייה (קונדיטוריה)סדנאות בישול

מאפייני הסדנה

  • ​​​​מקבלים צנצנת מיוחדת עם מחמצת (שאור) פעילה.
  • המון ידע מעשי ותאורטי.
  • חומר כתוב כולל מתכונים.​​​​​​​​​​​​
  • המשך תמיכה וליווי אישי – ללא הגבלת זמן.
  • גישה חופשית לסרטים של הסדנה, ללא הגבלת זמן.
  • תדעו לטפל ולתחזק את המחמצת שלכם.
  • תתחילו לאפות לחמים טעימים ובריאים בבית, לבד והכי חשוב להנות מהדרך והתהליך.​​​​​​​​​​​

תמונות

תמונות: פזית בנון. יתכנו מקרים שבהם לא הצלחנו לאתר את המקור או שהוא אינו ידוע והתכנים פורסמו בהתאם לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, אנא פנו אלינו בהקדם באמצעות העמוד ליצירת הקשר, שנמצא בתחתית כל עמוד. אתר כל סדנה אוסף את המידע שמוצג בו ברחבי האינטרנט או באמצעות נותני השירות עצמם. על כן, יתכנו אי דיוקים במידע המוצג ועל כן יש לקחת זאת בחשבון. אם מצאת מידע שאינו מדויק או שסדנה זו בבעלותך ותרצה לשנות בו פרטים/למחוק אותו מן האתר, יש ללחוץ על הודעה זו. כמו כן, יובהר בזאת כי אתר כל סדנה לא מפעיל את הסדנאות עצמן וכי כל האחריות לעצם השירות, איכותו וטיבו - מוטלת על מנחי הסדנאות עצמם.

המלצות

חוות הדעת המוצגות להלן הינן אישיות ומבוססות על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
כל סדנה

בהנחיית

פזית בנון

אני מעבירה סדנאות מעשיות במטבח המדהים שלי ברמת השרון.  אני אופה עם מחמצת (שאור) מעל ל-15 שנים. הכל התחיל אצלי כשהחלטתי להוריד במשקל ולשנות את אורך החיים שלי וזה כמובן כלל שינוי בתזונה שלי.

לפרטים על מועדים יש לפנות למנחה

רמת השרון

סדנה לאפיית לחמי מחמצת (מתחילים)

מחיר: פרטים בטלפון

תפריט נגישות

רגע! שווה לעקוב אחרינו

יש לנו אחלה עמודים ברשתות, אנחנו מפרסמים שם רעיונות, סקירות והגרלות. בואו לעקוב!

וגם

הרשמו לניוזלטר שלנו