על הסדנא: שעתיים של לימוד מעשי ותאורטי, לכל משתתף עמדה משלו שבה יוכל ליישם את הנלמד ולהתנסות בהרכבה עצמית של סושי וכמובן לאכול והרבה 😋. אנחנו נעבוד עם 2 סוגי דגים אך ורק טריים! , נלמד להכין את האורז, צורות חיתוך, טכניקות גלגול, אחיזת סכין נכונה, ועוד המון טיפים כדי להגיע לסושי המנצח. נטעם מבחר סוגי סושי מהמטבח היפני, כאשר כל חומרי הגלם ברמה הגבוהה ביותר! בחלק התאורטי נלמד את ההיסטוריה של הסושי, מאיפה הגיע ואיך התגלגל בנהר המזרח והפך לסושי שאנחנו מכירים כיום, סדנא טעימה וחוויתית 🍣🍱 אזהרה: אין אחריות למי שיעדיף מהיום להכין סושי לבד ולא יוכל להמשיך לאכול סושי קנוי 😜