בסדנת סושי נלמד לבשל את האורז, לגלגל את האצות, ונרכיב רולים מסוגים שונים (מאקי, ניגירי, אינסייד-אאוט, קונוסים ועוד). בנוסף, נכין מנות ראשונות מהמטבח היפני, מרק מיסו ולבסוף גם קינוח אסיאתי. הסדנה מתאימה גם לצמחונים. הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם. בסדנה נכין מגוון מאכלים מהמטבח היפני ונתנסה בהכנת סושי בטעמים ומילויים מגוונים וססגוניים (וטעימים מאוד 🙂 ) הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ללא הגבלה.