לכל אחד מאיתנו שטייל במדינות שמקיפות את הים התיכון, נשאר בפיו טעם של משהו שיחזיר אותו לאותו מקום. אוכל ים תיכוני הוא חיבור מדהים של ריחות וטעמיים שמחברים אותנו יחד, מישראל ועד ספרד, יון, תורכיה, איטליה. תבלינים, עשבי תיבול, גבינות וירקות. מקימים לנו חוויה אין סופית של ידע לצלחת ורעיונות אירוח מהממת. מה בסדנה? קרפצ'יו מלבו של חציל גבינת פטה ושמן זית מקומי סיגר דג לבן ,בליווי אריסה ולימון כבוש ביתיים בויוס טורקי – בצק שמן כמו של סבתא במילוי תרד וגבינת פטה יוגורט מעודן בתיבול של סומק (אוג הבורסקאים) סמבוסק אפוי במילוי חציל וגרגירי חומוס סלט עשבים קצוץ וג'עלה טחינה ישראלית ועגבניות שרופות על אש לאבנה אמיתי מתובל בעשבים ושום זיתי קלמטה מתובלים בלימון ושום מלבי שמנת חלבי – ברוטב מי וורדים קוקוס , ובוטנים קלויים