פיצה, פסטה, פרמזן ופברוטי. הצבעים, הריחות, התשוקה שבבצק. אין כמו המטבח האיטלקי להלהיט את היצרים ולערפל את החושים. שריינו לעצמכם מקום בסדנה הכי חושנית שלנו, בה נצא למסע קולינרי לאורכה של ארץ המגף, עם כל מה שטוב לאכול ולשתות בפה ובעיניים ועוד יותר טוב ללמוד להכין. מה בסדנה? בצק לפסטה ורביולי מקמח דורום איטלקי רביולי וטורטליני תוצרת בית, במילוי בטטה וגבינת פרומעז ברוטב אלי אוליו פטוצ'יני תוצרת עצמית ברוטב רוזה קלאסי פיצה נפוליטנה אפויה בטאבון אבן אקווה לוקה – דג קריספי בפרורי פולנטה על מצע עליי בייבי ואיולי שום בצד ריזוטו ארבוריו ופטריות ביין לבן סלט תחתיות ארטישוק וקילופי פרמז'ן טרמיסו איטלקי על בסיס מסקרפונה, אספרסו וקקאו כהה