נלמד מהו המתכון הנכון לקצפת, מהם המרקמים השונים לעיטוף ולזילוף עוגה, מה היא הדרך הנכונה לזילוף קווי מתאר עם צ’ימקאו בכדי ליצור ציור ולהניחו על גבי עוגה. נלמד סוגי עיטורים שונים: צדפות, צמות, שתי וערב, דשא, רוזטות, שושנה על מסמר, תפקידם של מתאמים ומגוון צנתרים שונים ועוד (משך הסדנה 5 עד 5 וחצי שעות). ניתן להזמין סדנה משולבת בה נלמד בנוסף גם כיצד לעטוף עוגה בקצפת בצורה מקצועית (כך שהדופן והחלק העליון חלק), ונלמד כיצד לזלף ולמלא בצורה הנכונה ציור/דמות העשויה כולה משוקולד (עומדת/שוכבת), משך סדנה זו 7 עד 7 וחצי שעות. הסדנה הקבוצתית מיועדת ל-6 משתתפים לכל הפחות. ניתן להזמין סדנה אישית אשר מעבר ליתרון של מפגש אחד על אחד, תאפשר לימד מגוון רחב יותר של עיטורי קצפת תוך אפשרות של התאמת הסדנה לצרכים אישיים של המשתתף. הסדנה מהנה ותאפשר כניסה נעימה ומלהיבה אל תחום הזילוף. ישנן גם סדנאות מתקדמות בתשלום נוסף.