סדנאות אפייה וקונדיטוריה נועדו ללמד אנשים את הטכניקות והכישורים הדרושים ליצירת מגוון מוצרי מאפה וקינוחים. סדנאות אלו כוללות נושאים כמו בחירת מרכיבים, טכניקות ערבוב, שיטות אפייה וטכניקות קישוט. משתתפים בסדנאות אפייה וקונדיטוריה ילמדו כיצד להכין מגוון רחב של מאפים, כולל לחם, עוגות, מאפים ועוגיות. הם גם ילמדו איך להכין קינוחים כמו שוקולדים ושאר פינוקים מתוקים.
פרטים בטלפון
סדנת זילוף – עוגה עוגה עיצוב וסדנאות
בסדנת זילוף נלמד איך לעצב עוגה מדהימה בקלי קלות. אני דוגלת בפשטות, בכך שלא תצטרכי לקנות את כל הציוד שיש בחנויות האפייה ועדיין להוציא עוגות מהממות. נלמד את כל הסודות הקטנים שלא יספרו לך… תלמדים טיפים רבים בעולם הזילוף.
מחיר למשתתף: 400 ש"ח
סדנת זילופים ועיצוב עוגות – cake – סדנאות אפיה
טכניקות עיצוב בקצפת: ציפוי חלק לעוגה, כוכבים, ורדים, שילוב צבעים ועוד ועוד… כל משתתף יוצא עם עוגה שעיצב. קבוצה קטנה עם יחס אישי. אין צורך בידע קודם. באמצע הסדנה יוגשו פקוצ'ות לנישנוש. * ניתן ללא גלוטן בתיאום מראש. הסדנה מקסימה ושואפת ליצירת אווירה נינוחה ויצירתית בקרב המשתתפים, ובכך לאפשר חווית חשיפה לעולם הזילוך באופן מונגש וכיפי!
מחיר למשתתף: 350 ש"ח
סדנאות זילוף – נעמה האופה
נלמד מהו המתכון הנכון לקצפת, מהם המרקמים השונים לעיטוף ולזילוף עוגה, מה היא הדרך הנכונה לזילוף קווי מתאר עם צ’ימקאו בכדי ליצור ציור ולהניחו על גבי עוגה. נלמד סוגי עיטורים שונים: צדפות, צמות, שתי וערב, דשא, רוזטות, שושנה על מסמר, תפקידם של מתאמים ומגוון צנתרים שונים ועוד. הסדנה מהנה ותאפשר כניסה נעימה ומלהיבה אל תחום הזילוף.
פרטים בטלפון
קורס פטיסרי מקצועי – בישולים בית הספר לקולינריה
אנחנו, "בישולים", ננחה אתכם בניווט העולם המיוחד של אפייה וקונדיטוריה בדרך הכי טובה שיש. נספק לכם ציוד חדיש, תנורים, עמדות עבודה אישיות – הכל כדי לאפשר לכם לשגשג בתחום ותוך יצירת אווירה שאתם על הסט של מאסטר שף אלא שבריאליטי הזה, אתם הכוכבים. אז אם אתם רוצים להיות הדבר הבא בזירה הקולינרית, אם בוערת בכם התשוקה, מרגישים את הדגדוג הזה בין האצבעות, שואפים להתמקצע במטבח ולגלות עולמות מופלאים של יצירה וטעמים? חולמים על הסבה מקצועית שתכניס התלהבות לחיים ותיתן לכם את כרטיס הכניסה לאחד המקצועות המבוקשים שיש? אם עניתם “כן!” ואתם רוצים ללמוד מהטובים ביותר – בישולים, בית הספר הגבוה לקולינריה, הוא המקום בשבילכם.
פרטים בטלפון
קורס קונדיטוריה ואפייה – מכללת השף המובילה בישראל
הקורס המקיף והמתקדם בישראל ללימודי קונדיטוריה – לימודי קונדיטוריה במכללת השף בית הספר לבישול היא חוויית לימודים שמיועדת למי שעוסק בתחום כתחביב ורוצה להעמיק את הידע ולקונדיטורים בראשית הדרך שרוצים לפתוח פטיסרי ולפתח קריירה מצליחה. קורס קונדיטוריה זכה להכרה של איגוד השפים העולמי כתוכנית הלימודים הטובה בישראל. בסיום קורס הקונדיטוריה תקבלו תעודת ההסמכה מקצועית בינלאומית, שמוענקת לבוגרים ובזכותה אלפי בוגרים של מכללת השף השתלבו בעבודה בקונדיטוריה או שפתחו עסקים מצליחים משל עצמם.
פרטים בטלפון
סדנת שף עד הבית – סדנת בישול בבית הלקוח
סדנת שף פרטית חווייתית בבית הלקוח. פעילות מהנה, שמחה, מקורית וייחודית. לחגוג עם בן הזוג חברים ומשפחה. איך זה מתבצע? השף יגיע עד אליכם – עם ציוד, חומרי גלם וכל הנדרש, על מנת להפוך את היום המיוחד שלכם – ליום בלתי נשכח. לאחר הסבר על התפריט מהשף.. נצלול לתוך עשייה קולינרית מרתקת ומהנה.. עם המון טיפים חשובים. נבשל.. נקציף.. נערבב.. נקצוץ.. נטעם.. ובעיקר נהנה.. לבסוף נאחד את המטעמים שהכנו.. נצלחת את האוכל יפה.. ונפתח שולחן מפואר עם שלל המאכלים שהוכנו בסדנה. הסדנה עשירה ומשביעה! זמן הפעילות: כ – 3 שעות.
מחיר למשתתף: 5600 ש"ח
טורפים את עולם האפיה – קורס קונדיטוריה מקצועי
קורס "טורפים את עולם האפייה" הוא קורס הקונדיטוריה המקצועי שלנו, זהו קורס הדגל של פקאלה. קורס מעשי בן עשרה מפגשים, אשר מתמקד בכל עיקרי עולם הקונדיטוריה מא' ועד ת'. במהלך הקורס נתמקד בכל מפגש בנושא אחר ובו נלמד את המונחים המקצועיים, תהליכי העבודה הנכונים והמתכונים הפופולריים ביותר. בעזרת הקורס תוכלו לקבל דיוק ליכולות שלכם, את הכלים הדרושים להצלחה ואת כל הסודות של הקונדיטורים הגדולים. תרכשו את רזי המקצוע מן הבסיס, תכירו לעמוק מגוון רחב של חומרי גלם ותכונותיהם, ותבינו כיצד הם משתלבים עם חומרים אחרים במתכון. תעסקו בכל תחומי הקונדיטוריה: שוקולד, בצקים,מוסים, עוגיות, מרנג ומאפים – מלוחים ומתוקים. תלמדו מיומנויות קלאסיות ומודרניות של תחום הפטיסרי העולמי ותבינו את תחום הקונדיטוריה לעומקו ואת המהות של תהליכי האפייה השונים. כל משתתף יוצא בכל שיעור עם התוצרים שהוכנו ועם חוברת מתכונים מפורטת.
מחיר למשתתף: 750 ש"ח
סדנת זילוף עוגות – לייזה תובל
אם תמיד צפיתם בתכניות בישול ואפיה בטלוויזיה וחלמתם לדעת ליצור עוגות מזולפות ומדהימות, אתם יכולים להפסיק לחלום, סדנת זילוף עוגות עם לייזה תובל, תגשים את החלום ב-6 שעות בלבד. סדנאות זילוף הן דרך עבורכם לקבל את כל הכלים הדרושים ליצירת עוגות בוטיק מזולפות עם אפקט 'וואו'. הסדנה תתחיל בהעברת טיפים והנחיות לאפיה נכונה, תמשיך בהדרכה פרונטלית וביצוע אישי של עיטוף העוגה ולאחר מכן לימוד והתנסות בטכניקות הזילוף המגוונות, עד לרמת השלמות – תוך הנחייה אישית ממני – לייזה תובל. מאחר ועוגות מזולפות דורשות הכוונה ודיוק, מספר המשתתפים בסדנה קטן והיחס אישי. אני עוברת ביניכם ומדייקת עבורכם ואיתכם. מכינים, טועמים, יוצרים, מדובר בתהליך מאתגר ומהנה שתוצאותיו מהירות. יחד נתמודד עם עיטוף עוגה מרובעת (לא סתם עוגות בצק סוכר הן לרוב עגולות), העתקה של איור, זילוף פרחים, עלים, שתי וערב ומסגרות תוך החלפת צבעים.
סדנאות אפייה הן הזדמנות נהדרת לחוות את עולם האפייה המתוק והטעים, בין אם אתם מתחילים לגמרי או שאתם מנוסים ורוצים להעשיר את הידע והטכניקות שלכם, סדנאות אפייה הן הדרך המושלמת לפתח את כישורי האפייה שלכם וליצור מגוון מנות טעימות ומיוחדות.
במהלך הסדנאות, המשתתפים מכינים מגוון רחב של מאכלים, החל מלחם ועד לקינוחים מתוקים, המשתתפים לומדים טכניקות אפייה שונות, כולל אפייה בתנאי חום שונים, שימור טריות ומרקם ויצירת הטעמים המושלמים.
בנוסף ללמידת הטכניקות, סדנת אפייה זאת הזדמנות נהדרת להבין את המדע שמאחורי התהליכים השונים, המשתתפים לומדים על חומרי הגלם החשובים באפייה – מהקמחים והגרגרים ועד לשמנים, חמאות וסוכרים, הם מבינים את הפערים בין אפיית לחמים לאפיית מאפים מתוקים, ולומדים כיצד לשלב רכיבים טעימים ויעילים באפייה.
סדנאות האפייה לא מלמדות רק את הידע הטכני, הן גם מציעות חוויה יצירתית ומגבשת לזוגות ולקבוצות, המשתתפים יכולים להתנסות ביצירת מראה וטעמים מיוחדים בפיקוח שף, לגלות שילובים חדשים ולשדרג מנות מוכרות.
בסופו של דבר, סדנאות האפייה הן אירוע חווייתי, שמציע למשתתפים לשלב רגע של אהבה ויצירה ולהיות כמו שפים קטנים במטבח, המשתתפים מקבלים כלים שישרתו אותם גם במטבח הביתי, בחר את הסדנא האהובה עליך – ובתאבון.
מדדו את החומרים בדיוק. באפייה, המינון הנכון של המרכיבים הוא המפתח להצלחה. גם הפספוס הקטן ביותר של אחד המרכיבים יכול לשנות את טעם המאפה, מרקמו או את אופן ההתפשטות שלו בתנור. לכן, כשאתם משתתפים בסדנה, השתמשו בכלי מדידה ווודאו שאתם מודדים כל מרכיב באופן מדויק.
הכירו את התנור שלכם. כל תנור שונה מהשני, והחום בו יכול להתפשט באופן שונה. בסדנה אתם תשתמשו בתנור אחר מאשר בבית, לכן היו מודעים להבדלים ובידקו את המאפה במהלך האפייה כדי לוודא שהוא נאפה כראוי. אל תהססו לשאול את המדריך או המדריכה על המלצות או הסברים לגבי תהליך האפייה בתנור המסוים שבו אתם עובדים.
זה מאד תלוי באורך, איכות ורמת הסדנה. ניתן לומר בגסות שהעלות הממוצעת לסדנה היא בין כמה מאות שקלים ועד כמה אלפי שקלים למשתתף.
ברוכים הבאים לאתר כל סדנה, אתר המידע המקיף ביותר במגוון עצום של סדנאות בישראל. האתר שלנו מוקדש לשם הצגת מידע מדויק, עדכני ואובייקטיבי לגבי כלל הסדנאות השונות שקיימות בארץ. אנו מבינים כי בחירת סדנה מתאימה עשויה להיות תהליך מסובך ומבלבל. עם כל כך הרבה סדנאות וקורסים, זה ממש קשה להשוות ולבחור את האפשרות הטובה ביותר עבור הצרכים שלך.
רגע, יש לנו עוד להציע לך!
אנחנו מוסיפים סדנאות חדשות בכל יום, רוצה לשמוע עליהן לפני כולם ולקבל הטבות והנחות ייחודיות?
או
הרשמו לניוזלטר שלנו
או גם וגם ;)